BYG DIN EGEN PIZZA
KLASSISK, FULDKORN ELLER GLUTENFRI

Det er legende let. Du vælger dejen, saucen, ost, toppings, og vi sørger for, din pizza bliver bygget og bagt efter dine Behov. Prøv det!

BYG MIN PIZZA

DE URØRLIGE PIZZAER

GRETHE

Tomatsauce, Fior di latte (øko), basilikum, olivenolie

KR 80

NAPOLITANER

Tomatsauce, mozzarella, ansjoser, oregano og olivenolie

KR 80

STORM

Rød sauce, Gedeost, ‘Nduja (stærk krydret blød pølse fra Calabrien), aubergine, friske tomater og rucola

KR 100

SÆSON

Taleggio, finocchiona, syltet fennikel, grøn oliven tapenade.

KR 100

KØDLØS

Grønsauce, aubergine, peberfrugt, sylt. rødløg, rucola, chiliolie

KR 95

OBELIX

Tomatsauce, mozzarella, vildsvinepølse, valnødder, balsamico

KR 100

BLEGFIS

Hvid sauce, mozzarella, kødboller, salvie.

KR 90

LUNEFULD

Tomatsauce, mozzarella, kogt skinke, sorte oliven, grillede artiskokker

KR 90

BLÆRERØV

Tomatsauce, Fior di latte (øko), Bresaola, balsamico, rucola

KR 100

BESTIL PIZZA

OM BEHOV PIZZA

Da Behov åbnede i Nordvest i 2016, var det med ambitionen om at skabe et rum, en”spisebutik”, hvor børnefamilier, studerende, kunstnere, venner og forretningsfolk kunne føle sig tiltrukket af det hyggelige og nærværende samlingssted i Nordvest-kvarterets kreative miljø.
Behov bidrager til mangfoldigheden omkring Nordvest og Rentemestervejs nærmiljø med en spisebutik i uhøjtidelige, afslappede og moderne rammer. Behov indgår som en integreret del af områdets nytænkende, bæredygtige og visionære stemning. Navnet BEHOV er inspireret af det at spise og drikke som primære behov. Simpelt, uhøjtideligt og nødvendigt.

Vi byder på god kaffe, te og kolde drikke fra morgenstunden, mens appetitlige og nærende anretninger stiller sulten i eller udenfor spisebutikken frem til aftentimerne. Vi frister med håndplukkede craft beer, og tilbyder et fornuftigt udvalg af vine på glas. Et kyndigt udvalg af små retter samt bedre pizzaer, skal være med til at dække mange behov og skabe en unik atmosfære. Vi gør derudover en dyd ud af at imødekomme det stærkt voksende
behov for glutenfrie og veganske alternativer, og er stolte over at kunne byde på en meget velsmagende glutenfri pizzadej og lige så lækre sandwich i glutenfri foccacia brød, ligesom vores menu også byder på bl.a. vegansk ost og dessert.

Behov findes også i en mindre butik på Åboulevard; Behov To Go. Her er stadig mulighed for at sidde ned og nyde maden, men du kan også tage den med hjem, eller få leveret med Wolt.
Kort og godt ønsker vi, at BEHOV bliver synonym med skøn mad og en rar oplevelse.

BESTIL PIZZA NU

FØLG OS