BETINGELSER

Betaling
BEHOV modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, på det aftalte afhentnings tidspunkt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

BEHOV bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Afhentning/Levering
Afhentning kan ske på det aftalte tidspunkt for ordren. Hvis ikke man selv vælger et bestemt tidspunkt for afhentningen, er afhentnings tidspunktet satsom standard til 30 min. fra bestillings tidspunktet. Du kan ringe til os på 7070 7152 for at undersøge om du kan afhente tidligere end det aftalte. Vi tager forbehold for at afslå i tilfælde af ekstrem travlhed, men imødekommer i de fleste tilfælde.
Efter forudgående aftale leverer vi gerne ordrer over 500 kr. inden for postnummer 2400 og ordrer over 1000 kr. uden for postnummer 2400 i Hovedstadsområdet. Levering afregnes særskilt på MobilePay til 8175 5111 eller kontant til chaufføren. Prisen for levering er hhv. 50 kr. inden for postnummer 2400 og 125 kr. inkl. moms uden for.

Reklamationsret
Vores byg-selv koncept er sjovt, anderledes og gør det let for dig at vælge lige præcis den pizza, du vil have os til at bage. Vi begår indimellem fejl og det håber vi, I har forståelse for. Tænk på, at der er flere milliarder kombinations muligheder og nogle aftener laver ikke 2 identiske pizzaer. Vi arbejder derfor løbende for at udbedre logistikken med henblik på at begrænse fejlene. Det ville derfor være en stor hjælp, at du sendte et tydeligt billede af den forfejlede pizza og dit ordrenr. til behov@behovpizza.dk så vi kan lære af vores fejl. Det vil vi takke for med at byde på en gratis pizza, næste gang du besøger os i butikken. Ifølge lovgivningen, er der ellers ingen reklamationsret for tilberedte fødevarer købt over nettet.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der ydes ikke retur- eller fortrydelsesret på tilberedte fødevarer.
Fortrydelsesretten gælder ikke for alle køb på nettet. For eksempel har man normalt ikke fortrydelsesret ved køb af flybillettter, pakkerejser, billetter til kulturarrangementer og ved levering af levnedsmidler og andre varer til husholdningen.
Fortrydelsesretten bortfalder også, hvis du har købt en vare, der er fremstillet specielt til dig. I det her tilfælde byg-selv pizza.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: behov@behovpizza.dk

Behov - en spisebutik

Rentemestervej 94
2400 København
Danmark

Tlf: 70 70 71 52
kontakt@behovpizza.dk
CVR: 37305693Her kan betales med Dankort, Visa, Visa elektron og Mastercard.

Find Behov

Allergen

Smiley